SER Maestrat en directe

Més de 120.000 sol·licituds per al Bo Viatge 2024 en només quatre hores a la Comunitat Valenciana

El programa Bo Viatge 2024, impulsat per Turisme Comunitat Valenciana, ha rebut un èxit aclaparador amb més de 120.000 sol·licituds registrades en només quatre hores des de la seva obertura el 2 de gener. El programa, que té com a objectiu principal la desestacionalització turística, permet als empadronats en la Comunitat Valenciana beneficiar-se de descomptes en reserves turístiques durant la temporada baixa.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha remarcat que malgrat els problemes informàtics inicials, el sistema ara funciona correctament. Els primers Bons Viatge seran repartits a partir del 15 de gener, essent vàlids fins al 3 de juny i des del 15 d’octubre fins al 22 de desembre, excloent la Setmana Santa.

Entre les novetats de l’edició 2024, es destaquen la duració mínima de les estades de tres dies i un finançament màxim de 350 euros per a reserves de fins a 700 euros. Aquesta iniciativa té l’objectiu de potenciar el turisme en temporada baixa i esperen que la inversió de 12,5 milions d’euros generi un impacte econòmic significatiu en el sector turístic de la regió.