SER Maestrat en directe

El Servigroup Peníscola s’acosta a la permanència després de golejar a ElPozo Murcia (5-1)

El Servigroup Peníscola fa història amb una victòria contundent sobre ElPozo

El Servigroup Peníscola ha aconseguit una victòria memorable sobre ElPozo aquest dissabte al Pavelló Juan Vizcarro, fent un pas gegantí en la lluita per la permanència a la Primera Divisió. Sota la direcció de Santi Valladares, els jugadors han protagonitzat un dels seus millors partits de la temporada, superant els murcians per primera vegada en la seva història.

Amb un avantatge de 3-0 al descans, els jugadors de Peníscola han resistit la pressió de l’ofensiva de ElPozo, que ha optat per utilitzar un porter-jugador durant més de 17 minuts a la segona part. Aquesta victòria incrementa la distància sobre la zona de descens a deu punts, amb cinc jornades restants per al final de la temporada.

En el seu retorn després de la Copa d’Espanya, El Servigroup Peníscola ha dominat des del principi, aprofitant el desgast físic i anímic dels seus rivals després de la competició copera. El marcador s’ha obert amb el gol de Gauna al minut 10, seguit ràpidament per Juanqui i després per una espectacular jugada individual de Pani.

Tot i la reacció de ElPozo amb un gol de Marcel, els jugadors de Peníscola han mantingut el control del partit, marcant dos gols més amb Juanqui i Víctor Pérez. Amb aquesta victòria, són el primer equip a derrotar ElPozo després de nou partits invictes amb Dani Martínez com a entrenador.

Amb cinc jornades restants i 15 punts en joc, el Servigroup Peníscola s’acosta a la permanència a la Primera Divisió, ocupant actualment el 11è lloc a la classificació. El proper repte serà dissabte vinent en la pista del Jimbee Cartagena.

Pel Servigroup Peníscola van destacar jugadors com Gus, Cristian, Jose Mario, Gauna, Pani i Juanqui, que van protagonitzar els gols que han fet història en aquest partit memorable.