SER Maestrat en directe

Benicarló i Labora col·laboren per impulsar l’ocupació i millorar els serveis

Ajuntament de Benicarló i Labora col·laboren per millorar l’ocupabilitat a la ciutat

La regidora de Promoció Econòmica de Benicarló, Sonia Foix, s’ha reunit amb la directora de Labora a Vinaròs, Teresa Orts, i el prospector d’empreses de Labora, José Ortí, per establir les línies de treball per al 2024 i acordar la col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu de millorar el servei ofert a la ciutadania des del punt d’atenció ubicat a la Cambra Agrària.

“El que volem és detectar les carències actuals i dotar el servei de més recursos per proporcionar l’assessorament i l’orientació adequada per millorar la seua ocupabilitat”, ha explicat Foix.

Durant el 2023, el punt Labora de Benicarló va atendre un total de 1.854 persones i va enviar 451 perfils professionals a diferents empreses amb les quals col·labora.

A més, Foix ha assistit recentment a una jornada sobre digitalització del mercat laboral en el marc del programa ‘Avalem Territori’. En aquesta jornada es va abordar la importància de la digitalització per a les empreses i es va analitzar el grau de digitalització a la Comunitat Valenciana, les seues necessitats i els reptes que comporta la incorporació de noves eines de treball.

La regidora ha destacat la importància de la formació per a aconseguir els objectius empresarials de digitalització, mantenint la competitivitat en un mercat laboral en constant evolució.