SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Vinaròs treballa per donar un nou impuls a l’esport

El regidor d’Esports de Vinaròs, Lluís Adell, respon a les crítiques del Partit Socialista sobre l’estat de les instal·lacions esportives i la gestió del Servei Municipal d’Esports. Adell destaca la bona salut esportiva de la localitat i posa èmfasi en la necessitat de millorar les polítiques esportives per fomentar la pràctica física i garantir l’accés a tots els col·lectius.

Adell reconeix que el Servei Municipal d’Esports es troba en una situació crítica a causa de la gestió dels últims vuit anys, passant de ser protagonista a subsidiari. Destaca la importància de promoure hàbits saludables i un estil de vida actiu a través de noves polítiques.

El regidor subratlla els esforços dels clubs i entitats locals per mantenir l’esport federat com un referent a la província i anuncia noves iniciatives com el Campionat Autonòmic d’Handbol Platja i altres esdeveniments esportius.

Pel que fa al Pla Estratègic, lamenta la falta de presentació en el plenari durant els vuit anys anteriors i critica la demanda d’actualització del Partit Socialista, afirmant que és inviable sense haver-lo aprovat prèviament. Anuncia la convocatòria propera del Consell Municipal d’Esports per abordar aquestes qüestions i millorar la gestió esportiva municipal.