SER Maestrat en directe

Els Socialistes de Ports Maestrat Celebren l’Èxit al Congrés de Benicàssim

El PSPV-PSOE de Ports Maestrat mostra satisfacció per la seva destacada representació després del Congrés Extraordinari de Benicàssim. Amb Diana Morant com a nova secretària general, el partit celebra la renovació i unitat que emergeixen, veient-ho com un impuls crucial per a recuperar el govern de la Generalitat.

Eduardo Barberá, secretari comarcal d’organització, destaca que la comarca té una notable presència en òrgans clau del partit. Ana Besalduch i Ernest Blanc representaran Ports Maestrat en la Comissió Executiva Nacional, mentre que Ildefons Añó, Ángela Caballer, Rhamsés Ripolles i Isabel Albalat formaran part del Comitè Nacional, afegint-se a Ernestina Borrás i Adolf Sanmartín.

Barberá subratlla els reptes a enfrontar sota la direcció de Morant, incloent-hi la recuperació de programes com Edificant, el desenvolupament dels centres de dia a localitats com Traiguera, Alcalá de Xivert i Xert, i la defensa de la llengua i la cultura contra les polítiques de PP Vox en la Generalitat.

L’objectiu immediat del PSPV és recuperar el govern autonòmic en 2027, posant un fort èmfasi en les necessitats de les persones i els interessos de la comunitat. La presència destacada dels membres de Ports Maestrat en òrgans decisius reflecteix la determinació del partit i la seva confiança en la nova direcció.

Amb el suport dels membres locals i l’esperit de col·laboració, el PSPV està preparat per afrontar els reptes futurs i treballar per a un futur més just i prosper a la Comunitat Valenciana.

Edu Barberà Pla Secretari d’organització de Ports-Maestrat