SER Maestrat en directe

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aprova la delegació de competències i el conveni per a l’Escola Infantil d’Alcalà

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aprova l’homologació de l’Escola Infantil de Primer Cicle

El Ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha donat llum verda de manera unànime a la memòria justificativa de la delegació de competències i a l’esborrany del conveni amb la Generalitat Valenciana per a la transformació de l’actual guarderia en una Escola Infantil de Primer Cicle de 0 a 3 anys, en el marc del curs 2024-2025.

Aquesta decisió permetrà que l’establiment, de titularitat municipal, sigui reconegut per les autoritats valencianes, obrint les portes a les famílies per accedir al Bo Infantil de la Generalitat Valenciana.

Per garantir la conformitat amb els requisits establerts pel govern regional, l’Ajuntament ha destinat una inversió de 52.249 euros en diverses millores a l’edifici municipal, incloent-hi una nova escala exterior d’emergència, renovació dels lavabos i una reorganització de la primera planta, on es troba actualment la ludoteca.

María Agut, regidora d’Educació, ha subratllat l’esforç de l’Ajuntament per facilitar a les famílies un servei de qualitat, en línia amb l’Escola Infantil de Alcossebre, ja homologada. Així mateix, ha destacat el compromís municipal en la promoció de la conciliació laboral i familiar a través de l’oferta d’aquest servei educatiu.