SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Sant Jordi activa una APP pionera per a donar major seguretat i serveis als habitatges disseminats del poble

Sánchez: “som pioners a dotar de seguretat als nuclis disseminats, amb una APP innovadora que serveix tant per a millorar la resposta en el cas d’una comunicació d’emergències, així com per a facilitar un millor accés als habitatges aïllats de tot el terme municipal a les empreses de serveis”

N. de P.

L’Ajuntament de Sant Jordi torna a demostrar la seua agilitat a l’hora de respondre a les necessitats que plantegen els veïns de tot el poble. Així, ha posat en marxa ja una pionera APP encaminada a donar major seguretat i millorar els serveis que reben totes les persones, famílies i negocis que es troben en els nuclis disseminats del terme municipal.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ja ha pogut mostrar aquesta nova aplicació, que també està inclosa en la web municipal, a totes les veïnes i veïns de Sant Jordi, així com al coordinador territorial d’Emergències, amb el qual s’ha reunit hui mateix. Es tracta d’una iniciativa que ha sorgit de les reunions que ha estat mantenint l’alcalde de Sant Jordi amb tota mena de persones i col·lectius durant aquests mesos i després de recollir les inquietuds de totes aquelles persones que viuen fora del nucli urbà i de la Urbanització de Panoràmica Golf.

“Som pioners a dotar de seguretat als nuclis disseminats, amb una APP innovadora que serveix tant per a millorar la resposta en el cas d’una comunicació d’emergències, així com per a facilitar un millor accés als habitatges aïllats de tot el terme municipal a les empreses de serveis”, ha assegurat l’alcalde de Sant Jordi.

Iván Sánchez Cifre ha explicat que “enfront del sistema tradicional de cerca, amb aquesta aplicació, que també està en el link gis.santjordi.es, bastarà que les persones que hagen d’acudir davant una crida dels veïns posen el número de polígon i parcel·la que els indiquen, ja que els indicarà perfectament com accedir a aqueixa casa”.

A més, gràcies a aquesta iniciativa adoptada per l’equip de Govern que dirigeix Iván Sánchez Cifre, s’ha millorat la qualitat dels mapes digitals que s’usen perquè, en tots els casos, es puga arribar fàcilment a tots els nuclis disseminats que hi ha a Sant Jordi. Tant és així, que després de posar-se en contacte l’Ajuntament amb Google perquè incloga aquestes millores en la seua aplicació de Google Maps, ja han començat a fer-ho.

L’alcalde de Sant Jordi insisteix que “aquest tipus de serveis, que ens han demanat moltes persones en les reunions que estem mantenint per a conéixer millor les seues necessitats, ens permetrà tindre una major qualitat de vida i una millor seguretat en el cas d’emergències per a totes les persones que viuen en nuclis disseminats de tot el terme municipal de Sant Jordi. D’aquesta manera activem nova tecnologia que porta pau mental i que ens fa millors com a poble”.

Iván Sánchez Cifre ha volgut agrair a tots els veïns que han participat en aquestes reunions “per contribuir i per sumar moltes iniciatives que ajudaran al fet que, a partir d’ara, puguem viure millor encara a Sant Jordi”.