SER Maestrat en directe

Acaben les feines de millora de l’asfalt dels camins Cometes i Melilles a Vinaròs

Els treballs sobretot s’han centrat en la reparació dels danys que van ocasionar les intenses precipitacions del setembre del 2021

N. de P.

Aquesta setmana l’Ajuntament, a través de l’empresa BECSA SA, ha finalitzat les obres d’adequació de l’asfalt en aglomerat dels camins Cometes i Melilles. Les feines s’han emmarcat dintre de les reparacions dels danys que van ocasionar les fortes pluges del passat 1 de setembre del 2021, amb una inversió de 407.532€ finançada al 50% per part del Govern Central.

Les feines als camins Cometes i Melilles han consistit en el fresat, anivellament i compactat, a més de la repavimentació amb tècnica d’aglomerat. D’altra banda, en una zona del camí Melilles s’ha aplicat una capa de formigó per a garantir una major durabilitat de l’asfalt amb motiu de la recollida de l’aigua de la pluja.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “l’Ajuntament ha destinat durant aquest any 700.000€ per a reparar els danys dels camins rurals, amb intervencions als vials Xivert, Racons, Cometes i Melilles, a més també d’executar l’adequació de la passera del riu Sénia i l’escullera del barranc del Triador”.

Morellà afegia que al llarg de la legislatura el Govern Municipal ha fet un important increment de les inversions per a la reparació i millora dels camins rurals, per tal d’oferir una major seguretat viària als conductors. En aquest sentit, detallava que també s’ha actuat en els vials Cabanils i Carretes, entre altres, amb la tècnica d’aglomerat, així també com feines en els camins de Càlig, Egües i Xivert amb el sistema de doble reg asfàltic.