SER Maestrat en directe

Benicarló ja és Municipi Turístic de rellevància de la Comunitat Valenciana

La distinció reconeix el treball en àmbits com la transformació digital, la sostenibilitat, la innovació o els programes de qualitat turística

N. de P.

La Generalitat ha atorgat a Benicarló la condició de municipi turístic de rellevància de la Comunitat Valenciana, segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Isabel Cardona, que ha destacat que «Benicarló s’ha adaptat als nous requisits exigits per la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana que reforça els criteris qualitatius necessaris per a obtindre aquest reconeixement».

En aquest sentit, Isabel Cardona ha explicat que des del Departament de Turisme «s’ha treballat intensament per obtindre la qualificació de municipi turístic des de diferents àmbits, tant des de la qualitat en la prestació dels serveis com en tot allò relacionat amb la transformació digital, la sostenibilitat, la innovació o els programes de qualitat».

De fet, Benicarló participa activament en la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents habilitada per Turisme Comunitat Valenciana i disposa d’un Pla Estratègic de Turisme Intel·ligent. A més, col·labora, a través d’un conveni signat recentment amb Turisme CV, en la lluita contra l’intrusisme en el lloguer turístic i disposa d’un Pla Estratègic que representa un full de ruta per a desenvolupar el sector de manera sostenible.

Una de les seues apostes més fermes és el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació SICTED, al qual cada any s’incorporen més empreses i entitats.

La regidora s’ha mostrat satisfeta pel reconeixement i ha assegurat que «seguirem treballant per a seguir millorant la nostra destinació i incrementar les prestacions que podem oferir».

El reconeixement de Benicarló com a municipi turístic reconeix el seu esforç per atendre la població turística que rep anualment i permetrà millorar el serveis que ofereix a veïns i visitants.