SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Benicarló reforça el suport a Alcohòlics Anònims per combatre l’alcoholisme

L’Ajuntament de Benicarló ha reafirmat el seu compromís amb l’associació Alcohòlics Anònims, que es dedica a ajudar les persones amb problemes d’alcoholisme a recuperar-se i rehabilitar-se. A la ciutat, els grups es reuneixen cada divendres al carrer de Santa Isabel, 17, per oferir suport i assistència.

L’alcalde Juanma Cerdá, juntament amb els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament (Álvaro París del Partit Popular, Juan Pascual Sorlí de Benigazlum-Tot per Benicarló, Ilde Añó del PSPV-PSOE, Núria Isern de Compromís i Antonio Fornés de Vox), s’ha reunit amb representants d’Alcohòlics Anònims per conèixer de primera mà el funcionament de l’associació i els programes disponibles per a aquells que necessiten ajuda per superar l’addicció a l’alcohol.

Durant la trobada, el representant d’Alcohòlics Anònims ha exposat els diferents recursos que l’associació posa a disposició dels afectats, com ara les reunions setmanals de grup, les línies telefòniques d’ajuda i les campanyes de conscienciació i prevenció. Aquestes iniciatives són fonamentals per a la rehabilitació i el suport emocional dels afectats.

L’alcalde ha expressat el seu agraïment a Alcohòlics Anònims pel seu treball inestimable i ha reiterat el compromís de l’Ajuntament amb la salut i el benestar dels ciutadans. “La tasca d’Alcohòlics Anònims és essencial per a moltes persones que travessen moments difícils. Des de l’Ajuntament, volem donar tot el nostre suport a aquesta associació i als usuaris dels seus serveis”, ha declarat Juanma Cerdá.

A més, Cerdá ha destacat la importància de la col·laboració entre les institucions públiques i les organitzacions civils per afrontar problemes de salut pública com l’alcoholisme. Ha subratllat la necessitat de continuar treballant conjuntament per oferir solucions i suport a aquells que ho necessiten.

Finalment, l’alcalde ha ofert a l’associació el contacte amb la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament, que treballa en la prevenció i la reducció del consum de substàncies addictives i altres conductes de risc.

Els grups d’Alcohòlics Anònims de Benicarló es reuneixen els divendres de 19:30 a 21:00 hores al carrer de Santa Isabel, 17.