SER Maestrat en directe

Benicarló inaugura l’exposició Obra gràfica contemporània: de Picasso a Obey

La prestigiosa exposició ‘Obra gràfica contemporània: de Picasso a Obey’ obre les seves portes al Mucbe de Benicarló

Avui, l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà, acompanyat de la regidora de Cultura, María Teresa Pellicer, i la comissària de l’exposició, Antonella Montinaro, han inaugurat una de les mostres més esperades del Mucbe per a aquest 2024. La mostra, que porta per títol ‘Obra gràfica contemporània: de Picasso a Obey’, ens ofereix la possibilitat de contemplar un recull de 50 obres d’art creades per 27 reconeguts artistes de renom internacional.

Entre els noms destacats que conformen aquesta exhibició es troben el geni de Picasso, l’imaginari de Chagall, l’exuberància de Warhol, la creativitat de Murakami i la influència d’Obey, entre altres talents excepcionals dels segles XX i XXI.

La mostra ens convida a reflexionar sobre l’evolució de les pràctiques artístiques i les tècniques de reproducció en l’art contemporani, explorant també la interacció entre els artistes i la tecnologia.

Estructurada en diversos blocs temàtics, la visita ofereix un breu però enriquidor recorregut per la història de l’art contemporani, des de les mirades pioneres de la modernitat fins a les innovadores pràctiques del segle XXI. Des de l’expressionisme abstracte fins a l’op-art, passant per la influència del pop art i la serigrafia, l’exposició ens immersa en un viatge fascinant pel món de la creació contemporània.

‘Obra gràfica contemporània: de Picasso a Obey’ estarà disponible per a la visita del públic a la planta baixa del Mucbe fins al 14 de juliol, oferint una oportunitat única d’immersió en el panorama artístic actual.