SER Maestrat en directe

La Santa Magdalena i la Sant Jordi col·laboren en un intercanvi musical a Santa Magdalena

  • Santa Magdalena es prepara per acollir un nou esdeveniment musical organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
  • Aquest any, l’Associació Musical Sant Jordi i l’Agrupació Musical Santa Magdalena seran les protagonistes del concert que se celebrarà el proper dissabte, 1 de juny, a les 20h, a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena.

Aquesta iniciativa forma part dels intercanvis musicals que ja arriben a la seva 21a edició. Aquests intercanvis tenen l’objectiu de fomentar la col·laboració entre diferents agrupacions artístiques. Les entitats participants inclouen la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT), i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV).

El propòsit principal d’aquests concerts és promoure la música i facilitar la interrelació entre les diferents agrupacions que hi participen. A més, la campanya compta amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), que patrocina l’esdeveniment.

La col·laboració entre l’Associació Musical Sant Jordi i l’Agrupació Musical Santa Magdalena reflecteix l’esperit de comunitat i la passió per la música que aquestes organitzacions representen. Els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’un repertori variat i de qualitat que mostrarà el talent i l’esforç d’ambdues agrupacions.

L’entrada al concert és gratuïta i oberta a tothom, fins a completar l’aforament de l’Auditori Municipal de Santa Magdalena. Aquesta iniciativa no només ofereix una vetllada cultural enriquidora, sinó que també reforça els llaços entre les diverses entitats musicals de la Comunitat Valenciana.

La celebració d’aquest concert no només destaca la importància de la música en la vida cultural de Santa Magdalena, sinó que també subratlla el compromís de les agrupacions participants amb la promoció de la música i la cultura. Aquesta col·laboració és un exemple brillant de com la música pot unir persones i comunitats, creant experiències compartides que enriqueixen a tots els participants i assistents.

Els organitzadors conviden a tots els amants de la música a assistir i gaudir d’una nit plena de melodies i bona companyia.