SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Torreblanca millora el rocòdrom per fer-lo més segur i evitar que s’inundi amb les pluges

Tania Agut: “Un cop l’hem cobert i renovat el clavegueram, ara tenim previst millorar l’equipament”

 L’Ajuntament de Torreblanca continua treballant per millorar les infraestructures esportives, i ara ha culminat les obres de millora del rocòdrom municipal. Aquesta actuació, llargament esperada pels aficionats a l’escalada del poble, permetrà practicar aquest esport de forma més segura i evitarà les inundacions en èpoques de pluges intenses.

Les obres han consistit en cobrir el rocòdrom, que fins ara estava al descobert, amb una nova coberta que protegirà tant els esportistes com les instal·lacions. Això suposa una millora significativa, ja que les pluges intenses havien causat problemes d’inundació i deteriorament de les infraestructures. A més de la coberta, s’ha realitzat una important actuació de millora del sistema de clavegueram per evitar que l’aigua perjudiqui aquesta instal·lació esportiva.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha destacat que “un cop hem millorat les infraestructures del rocòdrom, ara millorarem l’equipament per fer que la pràctica d’aquest esport sigui més segura. D’aquesta manera, tenim previst acolxar la zona al costat de la paret d’escalada amb unes noves i millors bases d’amortiment, un cop hem finalitzat les obres”. Aquestes bases proporcionaran una major seguretat als usuaris, reduint el risc de lesions en cas de caigudes.

Els treballs han estat supervisats pel regidor d’Esports, Paco Doménech, qui ha assegurat que ara es dedicarà a equipar les instal·lacions amb nou material per a l’escalada i el gimnàs. Aquesta millora integral del rocòdrom municipal no només respon a les demandes dels escaladors locals, sinó que també posa de manifest el compromís de l’Ajuntament amb la promoció de l’esport i la seguretat dels seus ciutadans. Així, Torreblanca segueix apostant per unes instal·lacions esportives de qualitat, accessibles i segures per a tothom.