SER Maestrat en directe

La Policia Local de Peníscola intervé 1.130 articles del ‘top manta’ durant la Setmana Santa

Operatiu policial a Peníscola: Més de 1.100 incidències registrades durant la Setmana Santa

 Catorze agents de la Policia Local, amb la col·laboració de dues patrulles de la Guàrdia Civil, van dur a terme un operatiu intensiu durant el Divendres i Dissabte Sant al passeig marítim de la localitat. L’objectiu era retirar els punts de venda fraudulenta que operaven a la via pública, amb un resultat de 178 llocs confiscats en total durant els dos dies.

Durant la primera jornada, divendres, es van retirar 86 punts de venda il·legals, i aquesta xifra es va veure incrementada el dissabte amb la retirada de 92 més. En total, es van confiscar 1.130 articles destinats a aquesta activitat fraudulenta, principalment sabatilles esportives i samarretes.

A més de l’operatiu contra la venda il·legal, la Policia Local de Peníscola ha informat que durant els dies festius s’han atès un total de 1.128 incidències. Entre elles, destaquen els serveis humanitaris, el control de l’acompliment de les ordenances municipals, incidents relacionats amb el trànsit i el mal estacionament de vehicles a la localitat.

Aquests operatius intensius tenen com a finalitat mantenir l’ordre i la seguretat a Peníscola, especialment durant els períodes festius com la Setmana Santa, garantint el benestar dels ciutadans i dels visitants.