SER Maestrat en directe

La Regidoria d’Obres i Serveis de Vinaròs destaca els resultats dels darrers tres mesos

 

Avui, el regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per presentar un balanç de les tasques realitzades des de la Regidoria en els últims tres mesos. Entre les feines destacades es troben la neteja dels carrers, la instal·lació i reparació de fonts, l’adequació dels parcs infantils i la millora de l’accessibilitat dels passos de vianants.

Brito ha assenyalat la importància d’escoltar les necessitats dels veïns i veïnes per millorar la localitat i ha criticat la deixadesa de l’anterior Govern Municipal en aquest sentit. S’ha posat èmfasi en la millora de la neteja dels carrers, la qual s’ha realitzat tant a la zona nord com a la sud de Vinaròs, així com als vials del centre urbà.

A més, s’ha treballat en la millora de l’accessibilitat dels passos de vianants, especialment en els carrers de Sant Joaquim i Raimon d’Alòs, i en el Portal del Mediterrani. S’ha instal·lat un total de 30 fonts en diversos punts de la localitat i s’ha dut a terme la reparació de les canonades per evitar fuites d’aigua.

Pel que fa als parcs infantils, s’ha treballat en la seva millora i adequació per garantir un espai segur per als més petits. També s’ha recuperat la circulació en doble sentit al passeig de Fora del Forat per millorar la mobilitat urbana.

Pel que respecta als camins rurals, s’ha anunciat la creació d’un pla d’actuació per a reparar i adequar progressivament els camins del terme municipal, amb l’objectiu d’oferir unes vies més segures als veïns.

El regidor ha conclòs destacant l’objectiu de la Regidoria d’atendre les demandes ciutadanes amb celeritat per millorar la qualitat de vida a Vinaròs.