SER Maestrat en directe

La Mitja Marató de la Carxofa clourà el Circuit de Curses Populars de Benicarló

El diumenge 18 de febrer, Benicarló celebrarà la XXXIII edició de la Mitja Marató de la Carxofa, un esdeveniment esportiu clau en el calendari local. Enrique Besalduch, regidor d’Esports, juntament amb el tècnic Jesús Beltrán, han detallat que la cursa, que forma part del Circuit de Curses Populars de la ciutat, començarà a les 10 del matí amb un recorregut de 21,097 quilòmetres.

Els corredors transitaran per l’avinguda de Catalunya, el centre de Benicarló, l’avinguda del Papa Luna fins a Peníscola, i tornaran pel passeig Marítim i la plaça de la Constitució, finalitzant a l’avinguda de Catalunya. Aquesta mitja marató està inclosa en el calendari de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i el seu recorregut està homologat per la Federació Espanyola d’Atletisme.

Els participants rebran obsequis com una samarreta tècnica d’alta qualitat, cervesa Badum feta amb carxofa, i una bossa de carxofes de Benicarló amb Denominació d’Origen. Les inscripcions estan obertes fins al 16 de febrer, però les samarretes estan garantides només per a aquells inscrits fins al 1 de febrer. Aquesta cursa, emblemàtica en l’escena esportiva local, promet ser un esdeveniment destacat per a atletes i aficionats.