SER Maestrat en directe

La literatura i les roses protagonitzen el Dia del Llibre a Tírig

Tírig celebra el Dia del Llibre amb una jornada dedicada a la literatura i les roses

El pròxim diumenge 21 d’abril, Tírig serà el lloc on les lletres seran les protagonistes en el marc de la programació creada per celebrar el Dia del Llibre. L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del col·legi local, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tírig, l’Associació Cultural de Tírig i la llibreria Mulet de Benicarló, organitza una jornada cultural dedicada als més petits amb l’objectiu de fomentar la lectura i els diferents gèneres literaris.

Els actes tindran lloc a la plaça de l’Església, on a partir de les 11.30h s’organitzaran diferents tallers. Hi haurà un taller per a crear roses amb plastilina, un altre de punts de llibre, i un conta contes a càrrec de Trini Moliner. A més, la llibreria Mulet oferirà un punt de venda de llibres per a tots els assistents.

Una de les activitats destacades serà la creació d’un mural amb la frase ‘Un mar de paraules’. Els xiquets i xiquetes hauran de completar i pintar aquest mural amb paraules en valencià ja en desús, una forma original de fomentar la protecció de la riquesa lingüística. Aquest mural formarà part de la visita de l’AFA als actes de la Festa per la Llengua organitzada a Albocàsser al mes de maig.

Serà una jornada plena d’activitats pensades per a estimular l’amor per la lectura i la creativitat entre els més joves, convertint la plaça de l’Església en un espai de trobada per a celebrar la cultura i la literatura.