SER Maestrat en directe

El Concurs de primavera de Dibuix i Pintura de Benicarló celebra la seva 30a edició

Benicarló celebra la 30a edició del Concurs Local de primavera de Dibuix i Pintura

La Regidoria de Cultura de Benicarló ha convocat, un any més, el Concurs Local de primavera de Dibuix i Pintura, arribant a la seva 30a edició. Aquesta tradicional convocatòria és dirigida a artistes no professionals nascuts o empadronats a Benicarló i té com a objectiu fomentar l’art i la creativitat entre la població local.

El termini per a presentar les obres finalitza el 2 de maig, permetent als participants disposar d’un temps suficient per mostrar la seva destresa i imaginació en les seves creacions artístiques.

El concurs està dividit en dues categories: una per a adults i una altra per a menors de 18 anys, garantint així una participació inclusiva de tots els membres de la comunitat. A més, s’ha establert una total llibertat de temàtica i de tècnica, donant als artistes la possibilitat d’expressar-se lliurement.

El jurat, compost per experts en l’àmbit artístic, tindrà la tasca de seleccionar les millors obres, tenint en compte criteris com la qualitat expressiva, la creativitat, l’originalitat i la perfecció tècnica. Els premis, tant per a la categoria d’adults com per a la de menors, consisteixen en quantitats monetàries que reconeixen l’excel·lència en les creacions artístiques.

Les obres premiades i una selecció de treballs destacats seran exposats al Mucbe a partir del 17 de maig, oferint una oportunitat per als artistes locals de mostrar el seu talent a un públic més ampli. La cerimònia de lliurament dels premis també tindrà lloc en aquesta data, clausurant així una nova edició d’aquest concurs que ha esdevingut una part fonamental de la vida cultural de Benicarló.