SER Maestrat en directe

La Guardia Civil deté tres persones a Vinaròs, un d’ells buscat a nivell europeu per homicidi a Alemanya

  • La Guardia Civil de Castelló ha detingut vuit persones en diferents localitats de la província, entre els dies 10 i 14 del mes en curs.
  • Entre els detinguts, destaca un individu que era buscava a nivell europeu per la seva extradició a Alemanya per un cas de homicidi.
  • Les detencions s’han dut a terme gràcies a una ordre judicial de busca i captura.

La Guardia Civil de Castelló ha portat a terme una operació durant els dies 10 i 14 del present mes, en la qual han detingut un total de vuit persones en diferents localitats de la província. Aquestes detencions s’han dut a terme gràcies a una ordre judicial de busca, localització i detenció, emesa per les autoritats competents.

Els detinguts han estat localitzats a Almazora (2), Burriana (1), Atzeneta (1), Segorbe (1) i Vinaròs (3). D’entre tots ells, destaca especialment el cas d’un individu arrestat a Vinaròs, que era objecte d’una ordre europea de cerca per a la seva extradició a Alemanya per un presumpte cas de homicidi.

La tasca preventiva de la delinqüència que realitzen les patrulles de seguretat ciutadana de la Guàrdia Civil a la província de Castelló ha resultat fonamental per detectar aquestes persones buscades per les autoritats judicials. Moltes d’elles han estat identificades pels agents durant els dispositius operatius de verificació de persones i vehicles en les vies públiques, els quals tenen com a objectiu prevenir la comissió de delictes i mantenir la seguretat ciutadana.

Algunes detencions han estat fruit d’un treball d’investigació exhaustiu per localitzar els individus en qüestió, i altres han estat realitzades en el marc de les patrulles habituals de la Guàrdia Civil. En tots els casos, els detinguts han estat posats a disposició de l’autoritat judicial corresponent perquè es compleixin les mesures pertinents segons la seva situació legal.