SER Maestrat en directe

La Falla La Carrasca de Benicarló organitza un tastet solidari a benefici d’Adela CV

El diumenge 21 d’abril, al Magatzem de la Mar, des de la Falla La Carrasca de Benicarló vam organitzar un tastet de tres vins i un vermut a benefici d’AdELA CV.

Marta clot (@lamartaclot), sommelier i creadora de contingut, va ser l’encarregada de conduir el tast per a quasi 200 persones. Va ser un tast que va nodrir-nos vinícolament a tots els que hi vam assistir mitjançant un llenguatge col·loquial i divertit perquè tot el món poguérem entendre allò que s’estava parlant i vam poder descobrir els matisos de cada caldo. Com diu Marta (@ladelsvins), ella no va ser la nostra profe, va ser la nostra amiga «friki» dels vins.

A l’acabar, Pilar Magallón, membre de la comissió núm. 7 de la ciutat i afectada per l’ELA, va voler agrair-nos a tots, tant als membres de la seua falla, com als assistents i, també, a qui va col·laborar amb la causa d’alguna manera o d’altra. Tal com ella va dir, la malaltia de l’ELA és una malaltia elitísta, ja que les despeses que tenen estos pacients i les seues famílies són elevadíssimes i, per desgràcia, són moltes les famílies les que no tenen mitjos per fer-ne front. Associacions com AdELA CV, s’encarreguen de donar suport i atenció a les famílies que conviuen amb l’ELA. Per tot això, Pilar també va aprofitar per a reivindicar que s’aprove ja la llei ELA, tan necessària i urgent per a aquest col·lectiu.

Al final de l’acte, el nostre president Juan Guillermo Orero acompanyat per la F.M. 2024 Cristina Mundo, va fer entrega d’un xec de 1.500 €, quantitat que es va aconseguir per entregar-la a AdELA CV. Cal afegir que durant el dia, es van succeir les donacions i, per tant, la suma ha ascendit. Estos dies la comissió de la Falla la Carrasca li farà arribar a AdELA CV el total de la recaptació.

Des d’estes línies, sols ens queda agrair públicament a Marta Clot per fer-ho tan fàcil i instructiu, a Pili per ser incansable i fer d’altaveu en primera persona de l’ELA, per conscienciar-nos i donar-li visibilitat a la realitat dels malalts d’ELA i les seues famílies; a totes les persones que van col·laborar amb el tastet, als particulars i empreses que van fer tant donatius econòmics com per a fer la picadeta al tastet… Amb el xicotet gest de tots, es va poder arribar a moltes famílies.