SER Maestrat en directe

La Diputació de Castelló intensifica la col·laboració amb Creu Roja per a igualar oportunitats

La Diputació de Castelló ha reforçat el seu suport a Creu Roja mitjançant un conveni de col·laboració valorat en 100.000 euros, destinat a impulsar projectes socials a la província. La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, s’ha reunit amb la presidenta de Creu Roja Castelló, María Cruz González, per abordar els programes actuals i futures iniciatives conjuntes. La trobada també ha comptat amb la presència del coordinador i secretari provincial de Creu Roja, Óscar Meseguer i Eva Edo, i de la diputada de Benestar Social, Marisa Torlà.

Marta Barrachina ha destacat la “important i impagable” tasca social de Creu Roja a Castelló, reconeixent la seua capacitat per arribar a les persones més necessitades a través de projectes socials i d’ajuda al desenvolupament. “Creu Roja destaca per la seua gran labor i la seua eficàcia en la gestió de recursos, arribant a qui més ho necessita”, ha expressat la presidenta.

El conveni de col·laboració té com a objectiu principal la promoció d’iniciatives socials crucials, com ara la generació d’oportunitats laborals, la formació, la teleassistència i el transport adaptat. Barrachina ha assenyalat que “les polítiques socials són el pilar d’acció d’aquest equip de govern provincial, i per això destinem recursos per a continuar avançant com a societat i garantir que les oportunitats arribin a tota la ciutadania”.

Aquest conveni s’emmarca en les accions contemplades en l’eix d’actuació del pressupost 2024 de la Diputació de Castelló, que està enfocat en l’atenció directa a les persones. El seu objectiu és crear una base sòlida de benestar i progrés per a la població, generant igualtat real i efectiva, i oferint solucions prioritzades a les persones, col·lectius i associacions més necessitades de la província.

Durant la reunió, s’han revisat els projectes actuals de Creu Roja Castelló i s’han explorat noves línies de col·laboració per a seguir sumant esforços en la igualació d’oportunitats. “Aquest conveni ens permetrà impulsar iniciatives que fomenten el benestar i la inclusió social a la província de Castelló, garantint que ningú es quede enrere”, ha conclòs Marta Barrachina.