SER Maestrat en directe

La Diputació de Castelló i Espaitec enforteixen el teixit empresarial amb la XII edició del Castelló Global Program

La Diputació de Castelló i el Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, han llançat la dotzena edició del Castelló Global Program, un programa d’acceleració empresarial dirigit a empreses de qualsevol sector de la província. Aquesta edició manté obert el termini d’inscripció fins al 9 de juny.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, va destacar durant la presentació que “l’objectiu del programa és impulsar el creixement de les companyies a través de formació especialitzada i mentorització personalitzada”. A més, va afegir que “aquest recurs gratuït és una eina útil per a generar millors oportunitats econòmiques per a la nostra província”.

El Castelló Global Program està dissenyat per a empreses emergents, consolidades i familiars, oferint una metodologia adaptada a les necessitats específiques de cada companyia. El director d’Espaitec, Juan Antonio Bertolín, va ressaltar que “el nou sistema de formació a la carta, junt amb la tutoria experta i la mentorització avançada, ha tingut un gran acolliment entre les empreses participants en l’anterior edició”.

Amb una inversió de 71.994 euros per part de la Diputació, aquest programa cobreix el 85% dels costos subvencionables, mentre que la resta és aportada per la Fundació General de la Universitat Jaume I. “Aquesta iniciativa és crucial per millorar la competitivitat i la capacitat de creixement del teixit empresarial de Castelló”, va afirmar Pallarés.

Les empreses seleccionades tindran l’oportunitat de treballar amb mentors que les guiaran en el desenvolupament d’un Pla de Creixement Empresarial. A més, es promourà el networking mitjançant sessions especialitzades durant els mesos d’octubre i novembre.

Bertolín també va destacar altres novetats d’aquesta edició, com el nou enfocament de l’esdeveniment Innovatossals i el reforç del Club d’Empreses del CGP. “Aquests espais de reflexió amb els responsables d’innovació de les empreses de Castelló són fonamentals per continuar donant suport al seu creixement i consolidació”, va explicar.

El diputat Vicente Pallarés va concloure afirmant que “el Castelló Global Program forma part del compromís del Govern Provincial per generar riquesa i noves oportunitats econòmiques en tot el nostre territori”. Les inscripcions estan obertes fins al 9 de juny a través de www.castellonglobalprogram.com.