SER Maestrat en directe

La Biblioteca Manel Garcia Grau premia els lectors més actius amb els Premis Benilectors

La Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló ha celebrat els Premis Benilectors en el marc de les activitats del Dia del Llibre. Aquest reconeixement anual destaca els lectors més fidels i actius que han pres a préstec una gran quantitat de material durant l’any anterior. Des de 2014, aquests premis són un testimoni del compromís de la biblioteca amb la promoció de la lectura i el reconeixement dels seus lectors.

En la categoria infantil, els guardons van ser per a Claudia Palau Barberá, Maia Bueno Serrat, Anna Pallarés Octavio, Pau Añó Guillem, Enzo Roig Perini i Bruno Guerola Belmonte, joves lectors que han mostrat un gran interès per la lectura i han contribuït a enriquir la secció infantil de la biblioteca.

Pel que fa als adults, els premiats van ser Maria Asunción García Cariñena, Laura Monroig Salom, Nuria Ramia Loriente, Victor Manuel Guillem Gimeno, Juan Cabezos Otón i Joan Vicent Vallés Bou. Aquests lectors han destacat per la seva assiduïtat i dedicació a la lectura, contribuint a mantenir viva la comunitat lectora de la biblioteca.

Amb aquest reconeixement, la Biblioteca Manel Garcia Grau posa en valor l’afició per la lectura i anima els lectors de totes les edats a continuar explorant els seus gustos literaris i a gaudir dels títols disponibles a la seva col·lecció.