SER Maestrat en directe

Alcossebre acull la III edició del Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, una finestra a la millor cuina de la província

  • La Diputació Provincial de Castelló presenta la tercera edició del Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, que se celebrarà a Alcossebre del 3 al 5 de maig.
  • Aquest esdeveniment, que tindrà lloc al Passeig Marítim Tomás Vallés, reunirà deu restaurants amb estrelles Michelin, tres d’ells de la mateixa província.

El vicepresident i responsable de l’àrea Turística de la Diputació, Andrés Martínez, ha destacat l’aposta per promocionar la gastronomia local i els seus productes, convertint Alcossebre en un aparador de primer nivell per a la cuina de Castelló.

Martínez ha subratllat la qualitat dels productes i la innovació dels xefs de la zona, que han situat Castelló en el mapa del turisme gastronòmic. El Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor serà una oportunitat única per a conèixer i degustar el millor de la gastronomia local, així com els productes de proximitat.

L’alcalde d’Alcossebre, Francisco Juan, ha destacat la importància d’acollir aquest esdeveniment, que posarà en valor la riquesa culinària del municipi i de la província en un escenari idíl·lic, al costat del mar Mediterrani.

El festival comptarà amb la participació de reconeguts xefs i una àmplia varietat d’activitats com showcooking, degustacions, presentacions de productes i actuacions musicals. A més, vint-i-quatre productors associats a la marca Castelló Ruta de Sabor també estaran presents, ampliant l’oferta gastronòmica i promocionant els productes locals.