SER Maestrat en directe

El GAL Maestrat Plana Alta promou l’emprenedoria a Traiguera amb l’exposició ‘Rurals i amb Futur’

El GAL Maestrat Plana Alta i l’Ajuntament de Traiguera estan treballant conjuntament per impulsar l’emprenedoria i millorar les oportunitats econòmiques al municipi. Per aconseguir això, han organitzat una exposició denominada ‘Rurals i amb Futur’ a Traiguera, on es mostren casos d’èxit d’emprenedors en el territori rural i s’explica com fer servir les eines que ofereix el GAL Maestrat Plana Alta per emprendre amb èxit.

Durant tota aquesta setmana, l’exposició ‘Rurals i amb Futur’ està oberta al públic al Centre Cultural Pere Labèrnia, on es pot visitar fins al divendres 26 d’abril, de 18 a 20 hores. Aquesta iniciativa, que ja ha tingut èxit en altres municipis, té com a objectiu principal destacar les oportunitats que ofereix el territori rural i promoure l’emprenedoria a Traiguera.

La mostra forma part d’un programa d’exposicions itinerants impulsades pel GAL Maestrat Plana Alta per donar a conèixer el seu treball en la dinamització econòmica i l’ocupació a les zones rurals. A través d’aquesta iniciativa, s’espera impulsar noves oportunitats econòmiques i projectes innovadors al municipi.

Javier Ferrer, alcalde de Traiguera, ha destacat la importància de millorar la qualitat de vida dels veïns i fomentar una economia local sostenible mitjançant la promoció de projectes innovadors. Aquesta exposició és una manera de posar en valor els recursos i les oportunitats que ofereix el municipi per al futur i per al desenvolupament sostenible.

Domingo Giner, president del GAL Maestrat Plana Alta, ha destacat la necessitat d’aplicar una perspectiva moderna i innovadora a les zones rurals per aconseguir un futur ple d’oportunitats i més ocupació. El GAL està compromès a multiplicar les persones emprenedores i els projectes que es beneficien del seu suport i les seves línies d’ajuda.