SER Maestrat en directe

Justícia i Interior impulsa “Stop Al Foc” per prevenir incendis forestals

  • La Conselleria de Justícia i Interior, a través de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, llança una nova edició de la campanya ‘Stop Al Foc’, centrada en la conscienciació i la prevenció dels incendis forestals.

La campanya ‘Stop Al Foc’, impulsada per la Conselleria de Justícia i Interior, posa l’èmfasi en la prevenció dels incendis forestals com a eina clau per evitar-los. En un context d’altres temperatures i manca de precipitacions, es busca destacar que la responsabilitat de prevenir aquestes situacions recau en la ciutadania. Es subratlla la importància que la societat s’uneixi als equips especialitzats de prevenció i extinció d’incendis forestals.

Amb el lema “senyals de fum”, la campanya destaca que qualsevol columna de fum en terreny forestal pot ser un signe de perill i motiu per trucar al 1·1·2. Accions com llençar una burilla, fer una barbacoa o negligències poden tenir conseqüències desastroses.

La campanya comptarà amb la col·laboració dels mitjans de comunicació per a difondre els seus missatges. Amb una àmplia estratègia de comunicació, es busca arribar al màxim nombre de persones per conscienciar-les sobre la importància de prevenir els incendis forestals.