SER Maestrat en directe

Fabián Flos s’incorpora a l’equip de Juanma Cerdá

N. de P:

El benicarlando Fabián Flos Ruiz, reconegut professional de Benicarló de l’àmbit de la construcció, s’incorpora a l’equip del candidat del PP, Juanma Cerdá. El pas avant d’aquest “benicarlando de pro”, com li qualifica l’alcaldable del PP, “aporta emprenedoria, energia i avantguarda” a un projecte amb el qual Cerdá pretén “retornar Benicarló als veïns” i “garantir el progrés que aquesta ciutat mereix”.

Així ho ha considerat el número u de la llista del PP a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig que continua sumant persones amb talent amb aquesta nova incorporació al seu equip de treball. “Fabián Flos Ruiz enquadra perfectament en la idea d’aquest Projecte, treballar per millorar Benicarló”, ha afirmat Cerdá, posant en valor la figura d’un nou membre de l’equip “que ha aportat a Benicarló la solvència i el valor en grans projectes com la restauració de la capella del MUCBE, els treballs en el poblat del Puig de la Nao i altres obres que han suposat que s’atorgue a Flos el segell d’excel·lència en el treball d’obres i serveis.

“El valor que Fabián ens aporta és fonamental i suma valors prioritaris per a un projecte que desitgem que siga el de tota la ciutat”, explica el candidat del PP a Benicarló. “Aquest govern obert, participatiu i dialogant que desitgem que recupere aquesta ciutat per als seus veïns es nodreix d’una il·lusió i un compromís amb aquesta ciutat que Flos ha demostrat al llarg de la seua etapa no sols professional, sinó també associativa”.

En efecte, entre les obres desenvolupades, Flos també va ser artífex, fa 20 anys, de la remodelació del Mercat Municipal, “aqueix emblema de Benicarló que acull a tants professionals que cada dia ens donen el millor fruit del seu esforç” i que es va realitzar sense paralitzar en cap moment l’activitat comercial de la instal·lació, explica Cerdá.

Al costat d’aquesta activitat professional, Flos ha compatibilitzat el seu treball amb el seu lliurament a associacions esportives, com la Penya Madridista de Benicarló, que ha presidit durant 12 anys on ha deixat una petjada inesborrable de gestió i saber fer. Amb un tarannà dialogant i conciliador, sense estar renyit amb la presa de decisions i l’activació d’infinitat de projectes i idees, Fabián Flos està vinculat a altres moviments esportius de la ciutat, així com a uns altres de diferents àmbits culturals, festius i socials, “i la seua petjada està patent en cada racó del nostre municipi”. “Desitgem que tan bo com representa se sume a un projecte que des de la humilitat treballarà sense descans per Benicarló. Perquè l’objectiu és retornar a aquesta ciutat el lideratge que mai degué perdre i comptar per a això amb l’ànima, la sensibilitat i l’opinió d’un poble que reclama una altra manera de governar per a començar a recuperar el perdut i guanyar futur i oportunitats”.