SER Maestrat en directe

El PP proposa un pla d’actuació global per a la costa nord i costa sud

N. de P:

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha exigit avui “un pla d’actuació integral que suposi una millora significativa en carrers que, no és que estiguin en mal estat, és que estan patint l’abandonament de l’Ajuntament durant moltíssims anys i, avui dia, es troben en una situació pràcticament intransitable”.

 

Amat ha afirmat que “és veritat que la costa nord, costa sud i zona de l’Ermita requereixen millores que el govern d’Alsina no ha estat en disposició de donar i és per això que des del Partit Popular no ens resignem al fet que aquesta situació es mantingue en el temps”.

 

El portaveu popular ha assenyalat que “posem com a exemple el carrer Popa. Qualsevol veí que es desplaci a la costa nord i vegi la situació en què es troba aquest carrer s’adonarà que els veïns que hi viuen i transiten pateixen una situació d’abandó que des de qualsevol punt de vista és injustificable”.

 

Finalitzava Amat remarcant que “el més lamentable és que aquesta situació d’abandó se la proporciona un Ajuntament, presidit per Guillem Alsina, que viu instal·lat en campanyes de propaganda i autobombo gairebé per fer pràcticament res”.