SER Maestrat en directe

Exposició ‘Rurals i amb Futur’: Foment de l’Emprenedoria al Municipi de La Jana

  • L’Ajuntament de La Jana, en col·laboració amb el Grup d’Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta, està impulsant l’emprenedoria i millorant les oportunitats econòmiques al municipi amb l’exposició ‘Rurals i amb Futur’.
  • Aquesta iniciativa està concebuda per dinamitzar el teixit empresarial rural, destacant casos d’èxit i oferint recursos per a emprenedors.

L’exposició, inaugurada el passat divendres 19 d’abril, ja ha visitat diversos municipis de la comarca amb una notable assistència. Mostra com aprofitar les eines que ofereix el GAL Maestrat Plana Alta per a l’emprenedoria rural, i es mantindrà oberta fins demà divendres 10 de maig.

César Simó, alcalde de La Jana, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per als pobles petits, afirmant que ofereix una oportunitat per a autònoms i emprenedors per ampliar o generar noves oportunitats de negoci.

Domingo Giner, president del GAL Maestrat Plana Alta, ha subratllat el lema “Rurals i amb Futur”, que recull els objectius del grup per aplicar les característiques de la ruralitat en cada acció amb una perspectiva constructiva i moderna.

L’exposició forma part del programa de promoció de l’emprenedoria i el desenvolupament rural impulsat pel GAL durant els darrers sis anys, amb l’objectiu de multiplicar les oportunitats econòmiques i l’ocupació en el territori rural.

Amb la visita de l’alcalde de La Jana i el president del GAL, s’ha posat de manifest la importància de l’exposició per a la dinamització econòmica del municipi i la seva capacitat per a generar noves oportunitats laborals i empresarials.

L’exposició ‘Rurals i amb Futur’ està ubicada a la planta baixa de l’Edifici de La Unió Llauradors i Ramaders, a La Jana, i es pot visitar en horari de 9:30 a 13:30 hores i de 15:30 a 18:00 hores. A través d’aquesta iniciativa, es vol donar suport als emprenedors locals i crear una xarxa de suport per al desenvolupament rural a llarg termini.