SER Maestrat en directe

‘Burundanga’ de Jordi Galcerán arriba al Palau de Congressos de Peníscola

  • La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), programa per al diumenge 12 de maig, a les 19.00 hores, al Palau de Congressos de Peníscola, la comèdia ‘Burundanga’ del reconegut dramaturg Jordi Galcerán.

La obra ens presenta a Berta, una estudiant que està embarassada. La jove no s’atreveix a dir-li-ho al seu xicot Manuel i desconeix quins són els seus veritables sentiments. És en aquest moment quan Silvia, la seua companya de pis, li ofereix la solució: donar-li Burundanga. Segons ella, aquesta substància és coneguda com la droga de la veritat, fa perdre la voluntat a qui la pren i provoca la sinceritat més autèntica.

Aquesta situació provoca un enredat embolic en què es tracten temàtiques com l’amor, el sexe o els equívocs entre les parelles. La peça teatral, que s’ha representat amb gran èxit a tot el país, és una comèdia plena de girs sorprenents que atrapen el públic.

El text està signat pel prestigiós dramaturg Jordi Galcerán, un autor que ha portat a escena èxits com ‘El mètode Grönholm’, ‘El crèdit’ o ‘Friztroy’.

La versió que es representa al Palau de Congressos de Peníscola està protagonitzada per Diego Braguinsky, Rebeca Valls, Paula García Sabio, Àngel Figols, Jorge Vidal i Paula Braguinsky.

Les entrades, a un preu únic de 10 euros, es poden adquirir a taquilla o a la web del IVC.