SER Maestrat en directe

Crónica | Els Benicarlandos brillen al Trofeu Pasqual i en la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes

  • Els Benicarlandos aconseguiren un total 3 medalles al Pasqual de Vila-real.

El Trofeu Pasqual a la Piscina Yurema Requena de Vila-real va veure un altre èxit dels Benicarlandos, un dels clubs destacats de la natació a Castelló. Sota les ordres de Carla Cornelles, l’equip format per Yeray Ibáñez, Zoe Ibáñez, Julia Roca, Ana Roca, Clara Salvador, Ana Drago, Llum Segarra i Lott Mawad va competir amb força, acabant en cinquena posició i aprofitant l’ocasió per millorar les seves marques personals i recollir diversos medalles.

Clara Salvador va destacar amb una medalla de plata en la prova de 100 Esquena amb un temps de 1.17,30 M, mentre que Anna Drago va sumar un bronze en els 200 Esquena (2.49,81 M). Yeray Ibáñez també va contribuir al medaller amb un nou bronze en els 50 Braça (38,69 M).

El diumenge, l’activitat va continuar amb el començament de les proves d’aigües obertes, on Yeray Ibáñez, Julia Roca i Paula Bretó van representar els Benicarlandos en la Half Oceanman de Benicàssim, part de la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes.

Els resultats van ser excepcionals:

  • Yeray Ibáñez va finalitzar en la 15a posició absoluta de la Copa d’Espanya, obtenint la medalla de bronze a la categoria júnior i de l’Oceanman, completant els 5 km en 1 hora i 12 minuts.
  • Paula Bretó, amb un temps d’1 hora i 20 minuts, va guanyar una altra medalla de bronze i es va col·locar en primera posició de la seva categoria de cara a la Copa d’Espanya.
  • Julia Roca va tancar una gran actuació amb un temps de 1 hora i 23 minuts, assolint la 4a posició.

El cap de setmana va ser un èxit per als Benicarlandos, demostrant el seu talent i la seva força tant en piscina com en aigües obertes.