SER Maestrat en directe

Crónica | Els menuts del Handbol Vinaròs donen guerra al Torneig de Tortosa i guanyen a casa

El dissabte passat, els joves jugadors del Handbol Vinaròs van participar en el torneig de les terres de l’Ebre, on van presentar un únic equip. Malgrat quedar eliminats a la segona tanda després de jugar tres partits, l’alegria dels xiquets per competir i les seves ganes de jugar van ser evidents.

Els jugadors que van representar el club van ser Aleix Barberà, Pol Jarque, Unai Torres, Edgar Bernabé, Eder Herrera i Martí Agramunt.

Per altra banda, a la Copa Juan Torres Plata C, el C.BM. Vinaròs va rebre al líder invicte, el C.BM. El Pilar, en un emocionant enfrontament que va acabar amb la victòria dels locals per 23 a 19. Els jugadors destacats van ser Marcos Ayza, Pau Febrer (amb 7 gols), Manel Pérez (5 gols), Ian Ferrer (5 gols), Tomas Ripolles (1 gol), Alejandro Méndez (2 gols), Sebastià Aulet (2 gols) i Ioan Alexandru (1 gol).

Malgrat estar en inferioritat numèrica en jugadors i suport a la grada, l’Artclínic va jugar amb valentia i actitud de campions. El partit va ser molt igualat, amb diferències de 2-3 gols en tot moment i una reacció constant dels visitants per igualar el marcador. No obstant això, aquesta vegada l’Artclínic va aconseguir imposar-se al millor equip.

La segona part va començar amb una desavantatge de 1-4 per als visitants, que semblaven dominar el partit i cansar als jugadors locals. No obstant això, una gran reacció dels nois, juntament amb una espectacular actuació de Marcos, el porter del Vinaròs, va permetre la remuntada i la victòria final.

Amb aquest triomf, el Handbol Vinaròs encara prepara nous reptes. La propera setmana, rebran la visita del Jaime I de València per acabar la temporada oficial. Després, s’enfrontaran al Campionat Autonòmic d’handbol platja, que es jugarà a Vinaròs els dies 25 i 26 de maig a la platja del Fortí.