SER Maestrat en directe

El Servigroup Peníscola finalitza la temporada en la Primera Divisió en una brillant 10a posició

• El Servigroup Peníscola ha posat punt final a la temporada en la Primera Divisió del futbol sala espanyol amb una meritòria 10a posició.
  • El conjunt dirigit per Santi Valladares ha aconseguit destacar com el segon equip més golejador de la competició, amb un total de 116 gols, només superat per ElPozo Múrcia amb 117.
  • A nivell individual, Francisco Paniagua «Pani», ala d’Almeria, s’ha proclamat màxim golejador de la fase regular amb 28 gols.

Els peniscolans van complir l’objectiu de la permanència amb tres jornades d’avançament i disputaran la seua desena temporada consecutiva en la màxima categoria del futbol sala espanyol en la pròxima campanya. Després de dos anys de retorn a la Primera Divisió, l’equip ha demostrat la seua fortalesa, liderant la classificació en la Jornada 1 amb una victòria per 8-2 sobre el Tudela Ribera Navarra. Tot i que van patir un mes de novembre complicat, amb sis jornades sense guanyar, van reaccionar amb contundència.

Amb una sòlida defensa i un bon joc ofensiu, el Servigroup Peníscola va aconseguir sellar la permanència amb un empat 5-5 a Palma, deixant enrere els fantasmes del descens. La 10a posició final és la cinquena millor de la història del club, demostrant una progressió constant després de temporades anteriors amb 7è lloc en 2017, dos 8ens en 2015 i 2016 i un 9è en 2019.

Amb les bones sensacions de la victòria recent per 7-2 davant Osasuna, l’equip es prepara ara per a la Final Four de la Copa del Rei a Sevilla, amb les semifinals programades per al dissabte 18 a les 16.00 h contra el Reial Betis. El club celebra els èxits aconseguits i ja prepara la propera temporada amb la il·lusió de seguir creixent en la Primera Divisió.