SER Maestrat en directe

El PSPV critica la falta d’inversions del govern de Mazón i demana un canvi a la Generalitat

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, ha llançat una dura crítica contra Carlos Mazón, acusant-lo de “llastrar el nostre futur” per la paralització de les inversions a la província en els primers mesos de 2024. Falomir ha denunciat que, sota l’administració del PP, Castelló ha perdut competitivitat i empreses.

Segons Falomir, “en els primers quatre mesos de l’any, només s’han llançat projectes per valor de sis milions d’euros dels 1.700 previstos per a inversions”. Aquesta situació, segons el líder socialista, és un reflex de la mala gestió del govern de Mazón. “El govern del PP està sent un llast per al nostre futur”, ha afirmat, assenyalant que els comptes de la Generalitat estan buits degut a la “baixada injustificada d’impostos als més rics”.

Falomir també ha destacat que “Castelló és la pitjor parada” sota l’administració del PP, acusant el partit de “enganyar la ciutadania fa un any amb un canvi que no ha sigut per a res beneficiós”. Segons ell, les inversions són nul·les i la província lidera en retrocessos en drets i emblanquiment de la corrupció. “Mentre el PP està de festa d’autobombo constantment, la Comunitat i les nostres comarques pateixen les conseqüències de la seua nul·la gestió”, ha declarat.

El secretari general del PSPV ha demanat la confiança de la ciutadania per al PSOE, argumentant que “donar la victòria al PSOE en les europees serà el primer pas per a què Diana Morant arribe a la Presidència de la Generalitat”. Falomir ha subratllat la necessitat d’un canvi per frenar al Partit Popular, al qual ha qualificat de “ultra i gandul”. “Només amb un govern socialista podrem recuperar la competitivitat i garantir una gestió eficaç que beneficiï a tots els ciutadans”, ha conclòs.