SER Maestrat en directe

Canet lo Roig inicia l’enjardinament del local polivalent gràcies a una subvenció

L’Ajuntament de Canet lo Roig ha adjudicat les obres d’enjardinament de l’entorn del local polivalent a l’empresa Servicios Integrales para Espacios Verdes, S.L. Les obres, que tenen un termini d’execució de quatre mesos i un import total de 54.450 euros, començaran al mes de juliol. Aquesta actuació es durà a terme gràcies a una subvenció de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda de la Generalitat Valenciana, en el marc del Pla Verdea.

El local polivalent de Canet lo Roig, situat prop del nucli urbà, és una de les infraestructures clau del municipi. La seva construcció, durant l’època de Javier Moliner com a president de la Diputació de Castelló, va incloure també una zona esportiva, convertint aquest espai en un referent per als veïns de Canet lo Roig.

L’alcaldessa María Ángeles Pallarés ha explicat que “aquesta subvenció ens permetrà seguir millorant una zona que, en pocs mesos, presentarà un millor aspecte gràcies a l’enjardinament. Aprofitarem alguns elements ja existents, com diverses oliveres, que potenciaran el projecte plantejat”. Pallarés també ha destacat l’importància del local polivalent per a la comunitat, recordant l’esforç i la valentia necessaris per tirar endavant un projecte clau per a la població del Baix Maestrat.

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de juny, se celebraran les Jornades de l’Oli d’Oliva i la Cultura Gastro, conegudes com Oleum, un esdeveniment que posarà en relleu la importància cultural i gastronòmica de la regió.

Finalment, l’alcaldessa ha avançat que en els pròxims mesos es plantejaran altres projectes de legislatura, com la reforma integral per fases de la piscina municipal, amb l’objectiu de fer-la més sostenible d’acord amb els nous temps.