SER Maestrat en directe

El PSPV celebra la reducció de l’atur a Castelló i critica les polítiques de Mazón

  • La portaveu del PSPV de Castelló, Ruth Sanz, ha destacat els quatre mesos consecutius de descens en les xifres de l’atur a la província, valorant positivament aquesta tendència a la baixa com a resultat de les polítiques implementades pels governs socialistes.
  • Sanz ha assenyalat que gràcies a la reforma laboral impulsada pels socialistes, s’estan aconseguint xifres històriques d’estabilitat laboral i s’està posant fre a la precarietat causada per les lleis d’ocupació del Partit Popular (PP).

En aquest context, Sanz ha criticat el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, per desmantellar les polítiques d’ocupació que es desenvolupaven a la Comunitat Valenciana. Ha subratllat que les màximes perjudicades per aquestes accions són les dones desocupades, denunciant que el govern actual està acarnissant-se amb elles.

“Estem davant un canvi de cicle a la Comunitat Valenciana per la inacció d’un govern acorralat per polèmiques que prefereix l’autobombo a treballar,” ha declarat la diputada provincial. Sanz ha assenyalat que la mateixa Generalitat reconeix que no està invertint suficientment en ocupació, fet que provoca que les empreses fugen de la Comunitat Valenciana, deteriorant encara més la situació laboral.

La portaveu socialista ha fet una crida urgent per a un canvi de govern que es preocupe per les polítiques d’ocupació, afirmant que només amb la legislació de l’executiu de Pedro Sánchez i sense la col·laboració de Mazón, no s’arribarà a la plena ocupació. Sanz ha demanat un compromís ferm per part de la Generalitat Valenciana per impulsar iniciatives que garanteixin estabilitat i oportunitats laborals per a tota la ciutadania.

El PSPV continua treballant per aconseguir una economia més justa i igualitària, fent front a la precarietat laboral i garantint oportunitats per a tots els col·lectius, especialment les dones, que sovint són les més afectades per les polítiques laborals inadequades.