SER Maestrat en directe

El PPCS lamenta el rebuig del PSPV a incrementar la plantilla del departament de salut de Vinaròs en benefici dels veïns del nord de la província.

N. de P.

El PPCS lamenta el rebuig del PSPV a incrementar la plantilla del departament de salut de Vinaròs en benefici dels veïns del nord de la província.

16 de març de 2024. El Partit Popular de Morella ha lamentat el rebuig del PSPV a incrementar les plantilles dependents del departament de salut de Vinaròs. Així ho ha exposat el diputat autonòmic del PPCS i regidor en la localitat, Jesús Lecha, qui considera “injustificable” el veto a aquesta iniciativa que en la pràctica tracta de suplir les necessitats de facultatius en esta àrea de salut del nord de Castelló entre altres de la Comunitat Valenciana.

“No entenem que una mesura que ens beneficia es resolgui amb el rebuig del PSPV. Creiem que en accions com està no hauria de ser un motiu de diferència la ideologia, perquè per damunt de les sigles està el sentit comú i l’obligació de resoldre les demandes de pacients en el departament de salut de Vinaròs”.

En aquest sentit, tal com ha assenyalat Lecha, l’acord subscrit en les Corts amb la majoria del Partit Popular i Vox, “aconseguim que es creuen 75 nous llocs de treball que es distribuiran entre diferents àrees de salut. Entre elles, la de Vinaròs, que fa anys que reclamem com a oposició que es reforci per a frenar el desmantellament que Ximo Puig va exercir durant la seva etapa de govern i ara que gestionem, la blindem”, ha manifestat el diputat autonòmic i regidor del PP a Morella.

Lecha celebra que aquesta decisió del Consell vagi a suposar millores en l’atenció dels pacients que estan assignats al departament de salut de Vinaròs. “És una bona notícia i desitgem que per damunt del rebuig del PSPV es faci valdre una decisió que reconeix que enfront de les promeses incomplides de 8 anys del Botànic, el Consell de Carlos Mazón actua i compleix en huit mesos de govern”, ha conclòs el regidor.