SER Maestrat en directe

El grup de Suport a Palestina de Vinaròs demana el boicot a Carrefour i McDonald’s

N. de P.

El Grup de suport al poble palestí de Vinaròs, ha realitzat el dimarts 16 d’abril una acció solidària demanant el boicot a empreses o franquícies israelianes  que col·laboren amb el genocidi actual d’Israel contra  Gaza. L’acció s’ha desenvolupat en el centre comercial de Vinaròs Portal del Mediterrani i  ha consistit en el repartiment d’octavetes informatives. Aquesta vegada les empreses per a les quals es demana el boicot són CARREFOUR i McDonald’s, empreses que col·laboren amb comerços implicats en la colonització i l’apartheid contra la població palestina, a més del suport logístic a les Forces de Defensa d’Israel causants de  la terrible massacre que supera les 31000 persones mortes a Gaza.

Ja són vàries empreses les que han fet declaracions intentant frenar les accions de boicot que han afectat de manera significativa a les seves vendes. És aquesta una ferramenta a l’abast de tothom  que pot contribuir a detindre la violació sistemàtica dels drets internacionals per part d’Israel. .

Aquesta acció va ser realitzada en col·laboració amb el moviment BDS ( Boicot, Sancions, Desinversions ) i a la RESCOP ( Red Solidària contra l’ ocupació de Palestina)