SER Maestrat en directe

El candidat del PP a Benicarló Juanma Cerdà reivindica l’opinió de la ciutadania en les obres de l’Eix Cívic Central

El candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló, Juanma Cerdà, considera que “desenvolupar un projecte d’aquesta envergadura sense haver trucat a la porta dels veïns genera indignació”. “No podem deixar a Benicarló al marge d’aquestes decisions”

N. de P.

El candidat del Partit Popular de Benicarló a l’alcaldia, Juanma Cerdà, ha fet una crida a la participació ciutadana després que s’adjudicara formalment la regeneració urbana del conegut com a Eix Cívic Central de la localitat.
“Es tracta d’una obra d’envergadura, dotada amb 2,1 milions d’euros, que modifica substancialment una part de la nostra ciutat i que, sorprenentment, no s’ha sotmés a un debat ni participació prèvia que premera l’opinió de tota la ciutadania”.

Per a Cerdà, “comptar amb l’opinió dels veïns en la gestió de la vida municipal no hauria de ser una opció, sinó una obligació”. En aquest sentit, considera el candidat del PP a l’alcaldia, “que un projecte d’aquesta magnitud s’haja adjudicat sense que s’haja comptat amb els veïns genera malestar i indignació. I sobretot desafecció amb els polítics que prenen aquestes decisions de manera unilateral”.

En el PP, Cerdà està convençut de “hi ha una altra manera de governar”. I es mostra preparat “per a assumir el repte de treballar per aquesta gran ciutat que és la meua casa: Benicarló”. Amb il·lusió i compromís, el candidat del PP a l’alcaldia reivindica la participació com la principal aliada de l’èxit. “No escoltar, no dialogar i imposar, són sinònims de fracàs”.