SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Marta Barrachina afirma que “el PP invertirà en la regeneració de la costa de Vinaròs davant l’erosió i les amenaces d’enderrocament del PSOE”

La presidenta provincial del PP de Castelló assegura que “tot el que està de bo està per arribar” i “només el PP garanteix els fons que recuperin la costa que avui està en retrocés i amenaça l’estabilitat dels habitatges a què el PSOE ha deixat al oblit”

Marta Barrachina, presidenta provincial del PP de Castelló

N. de P.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, defensa la regeneració de la costa “amb polítiques que garanteixin la inversió on avui només hi ha erosió i amenaces de derrocament”. La líder del PP, que s’ha entrevistat amb el candidat del PP a l’alcaldia de Vinaròs, Juan Amat, ha visitat Cala Puntal per evidenciar “el mal que fan les polítiques socialistes a les nostres costes. El PP està preparat per regenerar allò que avui el PSOE ha deixat en l’oblit, per defensar la nostra costa”.

Marta Barrachina considera que les platges de la província de Castelló “són un patrimoni de tots els castellonencs defensarem tan aviat com governem”. “Perquè som el canvi necessari que cada vegada més ciutadans demanen per frenar el que avui està passant amb un PSOE instal·lat al Govern d’Espanya i recolzat per una Generalitat Valenciana i una Diputació de Castelló absolutament servils”.

“La línia de costa de Castelló és sinònim d´ocupació i riquesa per a milers de famílies d´aquesta gran província”. “És patrimoni viu amb immobles singulars que han complert un segle d´història per la protecció que centenars de famílies han garantit generació rere generació”. “I són residència per a molts veïns que, com a Cala Puntal, veuen fins i tot amenaçada l´estabilitat de les seves propietats perquè el PSOE no vol invertir”, subratlla la presidenta provincial del PP de Castelló.

Per la seva banda, el candidat del PP a l’alcaldia de Vinaròs, Juan Amat, defensa “la necessitat de reaccionar amb inversions urgents que facin de Vinaròs una prioritat davant la deixadesa que pateix des de fa més de 7 anys el municipi víctima de les polítiques del PSOE que han condemnat Vinaròs a la irrellevància i la paràlisi. Cal un canvi que possibiliti un nou govern que sigui capaç de posicionar Vinaròs amb les inversions que requereix”.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, no oblida la situació que pateix gran part del litoral de la província per l’abandó del PSOE i es compromet a treballar per revertir la situació. “El PP invertirà a Torre de la Sal per frenar la regressió i garantir els propietaris del centenar d’habitatges que el PSOE vol confiscar que tenen tot el futur”. Treballarem per regenerar les costes d’Oropesa, Almassora, Burriana i Nules, amb inversions que permetin frenar l’embat de l’onatge i preservar el patrimoni d’immobles singulars, com passa a Nules. I actuarem a Moncofa, Xilxes i Almenara, perquè és urgent frenar l’erosió que tant de mal ens fa amb polítiques que sumin i no castiguin”.

Per Marta Barrachina, “el futur s’escriu amb les sigles del Partit Popular, al Govern d’Espanya, amb Alberto Núñez Feijóo, ia la Generalitat Valenciana amb Carlos Mazón, per garantir que la província de Castelló rep totes les inversions que mereix i posa fi als càstigs socialistes que tant de mal ens fan”, conclou la presidenta provincial del Partit Popular de Castelló.