SER Maestrat en directe

El PP denuncia la manca d’inversió de la Generalitat Valenciana al port de Vinaròs

Amat: “En vuit anys ni Ximo Puig ha invertit al port ni Alsina ha estat capaç de defensar els interessos de Vinaròs”

N. de P.

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha denunciat avui, acompanyat pel diputat popular a les Corts Valencianes, Rubén Ibáñez, “la manca d’inversió que durant els vuit anys de govern de Ximo Puig al capdavant de la Generalitat, i de Guillem Alsina com a Alcalde, ha patit el port de Vinaròs”.

Amat ha recordat que “la darrera inversió important realitzada per la Generalitat Valenciana al nostre port va ser amb un govern del Partit Popular després d’aprovar-se el pla d’usos i que va suposar la creació de la zona industrial amb una inversió de 9 milions d’euros”.

“A les dues legislatures amb Ximo Puig al capdavant de la Generalitat se’ns han realitzat infinitat d’anuncis i promeses, però el temps ha demostrat que totes van quedar al calaix de l’oblit de la Generalitat i amb el silenci còmplice de l’Alcalde, que prioritza els interessos del seu partit als de Vinaròs” ha afirmat Amat.

Per la seva banda, Ibáñez ha denunciat com a “gravíssims” els incompliments del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, amb la localitat “ja que la seva única inversió han estat tres pegats de ciment a l’esplanada del port”. “Una demostració clara i palpable del desistiment i l’abandó a què sotmet Vinaròs i que ataca directament una infraestructura bàsica per a l’economia de la ciutat”.

En opinió del diputat autonòmic del PPCV, “ha arribat el moment d’acabar amb la propaganda per començar a treballar per garantir inversions que assegurin el futur i les oportunitats a Vinaròs, Castelló i la Comunitat Valenciana”. “Els ximoanuncis són fum que s’esfuma i només deixa indignació. Perquè la realitat és que avui el president de la Generalitat Valenciana està més ocupat a esquivar el focus de la justícia, que l’assenyala pel presumpte finançament irregular del PSPV amb el cas azud, i a intentar justificar les subvencions concedides sense mesura al seu germà”. “El canvi ja és aquí i és imparable, amb Carlos Mazón com a president de la Generalitat Valenciana i Marta Barrachina com a presidenta de la Diputació