SER Maestrat en directe

El PP de Vinaròs dóna a conèixer la seua candidatura completa per a les eleccions del 28 de maig

El Partit Popular de Vinaròs ha donat a conèixer avui la candidatura completa amb què es presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Un equip que, en paraules del candidat Juan Amat, “està format per homes i dones preparats per complir els compromisos que assumim des del Partit Popular”.

 

El candidat del PP, Juan Amat, ha afirmat que “el Partit Popular representa el canvi que necessita Vinaròs, perquè la nostra ciutat tingue un govern que recupere l’ètica en la gestió i done solucions en lloc de crear problemes, un govern que escolte els vinarossencs i compleixi amb el que promet”.

 

Amat ha estat contundent en assenyalar que “el nostre programa de govern és el nostre compromís amb cadascun dels vinarossencs, i tots els membres de la candidatura estan preparats per complir els objectius que ens hem marcat”.

 

El també portaveu popular ha destacat que “la nostra candidatura compta amb l´experiència necessària per dirigir l´Ajuntament des del primer dia de la legislatura, i alhora comptem amb incorporacions que aporten la il·lusió, ganes i empenta a una candidatura que representa la pluralitat de la nostra societat”.

 

Finalitzava Amat recordant que “en els propers dies donarem a conèixer el nostre programa de govern, és l’hora del canvi, de recuperar la il·lusió i oferir als vinarossencs una alternativa al govern de la ineficàcia i els escàndols que representen aquells que porten governant 8 anys l’Ajuntament sense haver complert els compromisos adquirits”.

 

CANDIDATURA DEL PARTIT POPULAR A L’AJUNTAMENT DE VINARÒS

 

1.- Juan Amat Sesé

2.- Mercedes García Baila

3.- Luis Adell Pla

4.- Víctor García Griñó

5.- Carla Miralles Castellá

6.- Luis Gandía Querol

7.- Agustín Molinero Roure

8.- Manuel Celma Campanals

9.- Irene Gilabert Miralles

10.- Alba Esteve Lara

11.- Rubén Juan Juan

12.- Anabel Matamoros Centelles

13.- Juani Camós Albiol

14.- Adrián Borja Neri

15.- Gonzalo Abril Abril

16.- José Javier Arranz Betegón

17.- Isabel Peral Mariño

18.- Christian Martínez Lacruz

19.- Ana María Traver Marín

20.- Marta Oyuela Gil

21.- Juan Bautista Juan Roig

 

Suplent 1.- Rosa María Besalduch Bort

Suplent 2.- Olga Cenitagoya González

Suplent 3.- Mariano Castejón Chaler