SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, inicia la gira comarcal ‘En totes les places’ a Benicarló

  • El Secretari General del PSPV-PSOE ha presidit la presentació de les candidates i candidats a les alcaldies de la comarca orgànica de Ports Maestrat.

  • Ximo Puig  assenyala que “volem continuar governant per a la majoria”: “Hem retornat la decència a la política i treballat amb totes les institucions governés qui governés en elles”
  •  destaca que “la comarca de Ports Maestrat és una terra treballadora, il·lusionada i que fa possible que tota la Comunitat Valenciana continuï creixent i avançant”: “Volem que la majoria guanyi, avanç i tingui l’oportunitat que moltes vegades en la història se’ls ha llevat”
 

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha apostat avui per “reforçar l’aliança municipalista amb tots els ajuntaments” i ha destacat que “junts hem creat un projecte de reconstrucció i oportunitats per a la Comunitat Valenciana”. Així s’ha manifestat Ximo Puig durant l’acte ‘En totes les places’ celebrat aquest dimarts a Benicarló en el qual ha agraït “el treball que tots els alcaldes, alcaldesses i regidors heu realitzat en els vostres municipis” el qual, ha apuntat, “ha estat fonamental per a enfortir el projecte socialista i millorar la vida de la gent”.

En aquest sentit, el president Ximo Puig ha assenyalat que “els i les socialistes volem continuar governant per a la majoria” i ha recordat que “amb el nostre treball hem retornat la decència a la política i treballat conjuntament amb totes les institucions, governés qui governés en elles”: “Ara necessitem continuar avançant cap al nostre gran objectiu que és la plena ocupació perquè tota la societat tingui un projecte de vida digne”.

Sobre habitatge, el secretari general del PSPV-PSOE ha reiterat que la pròxima legislatura “serà la legislatura de l’habitatge” amb un gran acord entre iniciativa privada i ajuntaments perquè totes les persones puguin tenir accés a un habitatge”: “Continuarem avançant fins que l’habitatge sigui un dret real”.

Així mateix, el líder dels socialistes valencians ha recordat que “res té a veure la sortida de la crisi que s’ha produït ara amb la que es va viure anteriorment amb la dreta on es van retallar drets i serveis públics” i ha assegurat que “la resposta ha estat radicalment diferent, ara s’han augmentat els serveis públics no s’han retallat, no s’han pujat els impostos sinó que s’han baixat però de veritat, no com la dreta que promet baixar impostos i quan governa els pugen”

Finalment, el president Ximo Puig ha destacat que “la comarca de Ports Maestrat és una terra treballadora, il·lusionada i que fa possible que tota la Comunitat Valenciana continuï creixent i avançant” i ha subratllat que “del que es tracta és de “treballar perquè la majoria guanyi, avanç i tingui l’oportunitat que moltes vegades en la història se’ls ha llevat”.

 

Ilde Añó i Ximo Puig es reuneixen amb les associacions de Benicarló

● “Després de vuit anys treballant per Benicarló, Ilde Añó ha construït una valuosa relació amb les associacions del municipi, la qual cosa li converteix en el millor alcalde per a continuar amb la bona gestió realitzada”, ha assenyalat Ximo Puig

 El candidat a l’alcaldia de Benicarló, Ilde Añó, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s’han reunit aquest dimarts amb les diferents associacions i col·lectius del municipi castellonenc per a atendre les seves sol·licituds.

“El nostre teixit associatiu i empresarial és el motor de Benicarló, per això és essencial escoltar les seves propostes i necessitats, per a construir el projecte de futur que mereix la nostra ciutat”, ha explicat Añó.

Añó i Puig han intercanviat impressions amb la cooperativa agrícola, el Consell regulador de la carxofa, la Caixa Rural de Benicarló, el representant d’empresaris del polígon Collet, l’associació de la Dona Llauradora, Ashotur i representants de venedors dels comerços i d’indústries químiques com IFF o Ineos.

Moltes associacions han coincidit en la dificultat burocràtica per a tramitar ajudes
i han reivindicat més ajudes per la pujada de preus generalitzada. També han traslladat la necessitat de comptar a Benicarló amb una plataforma de ferrocarril per a transportar la mercaderia i agraït totes les mesures implantades per la Generalitat Valenciana en relació al turisme.

També s’han reunit amb la confraria de pescadors, els representants dels quals han traslladat problemes com les limitacions de la pesca i les dificultats a l’hora d’atreure als joves perquè prenguin el relleu.

A més, Benicarló ha acollit aquest dimarts la presentació de les candidatures municipals de la comarca del Maestrat i Els Ports en presència del candidat a l’alcaldia i el president de la Generalitat.