SER Maestrat en directe

Els alcaldes de Vinaròs, Alcanar i Ulldecona acorden crear una Taula de Movilitat pels problemes amb les conexions ferroviaries entre València i Barcelona

Han confirmar que les obres de la CN 238 acabaran en el termini previst o uns dies abans, al mes de setembre.

Aquest matí els alcaldes d’Ulldecona, Alcanar i Vinaròs han mantingut la trobada anual per a posar en comú les principals reivindicacions de cada localitat, així com enfortir encara més la col·laboració dels governs municipals en les qüestions i demandes que afecten els tres municipis.

Durant la reunió s’ha acordat la creació d’una taula de mobilitat per a millorar la connexió ferroviària del territori amb Barcelona i València, amb la posada en marxa de més trens, però sobretot amb la reducció del temps de viatge, actualment amb una duració d’unes sis hores, entre les dues capitals. Dintre de les comunicacions també s’ha tractat de les obres d’adequació de la N-238 que executa el Govern Central, que preveu finalitzar les feines dintre del termini establert.

D’altra banda, durant la trobada també s’ha parlat de la seguretat entre els tres municipis, amb la finalitat de continuar amb la coordinació de les Policies Locals en tasques de vigilància al camp per evitar robatoris.