SER Maestrat en directe

El PP de Vinaròs denuncia la mala gestió d’Alsina que deixa definitivament les famílies sense les Escoles Esportives Municipals

 

Mercedes García: “Amb Alsina allò que ha funcionat sempre ha deixat de funcionar”

N. de P.

La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Mercedes García, ha comparegut avui en roda de premsa per denunciar que “les famílies de Vinaròs aquest any no podran comptar amb les Escoles Esportives Municipals després de fracassar el govern de Guillem Alsina en la licitació”.

Mercedes García ha afirmat que “portem des del mes de setembre reclamant explicacions al govern d’Alsina sobre els motius pels quals no s’iniciaven les EMIARE i en tot aquest temps només hem obtingut el silenci o excuses. Ara, per fi, han reconegut que el concurs estava mal planificat i que aquest curs escolar no es podran dur a terme les escoles esportives municipals”.

Des de les files populars l’edil ha assenyalat que “allò que funciona a tots els Ajuntaments del nostre voltant, i que a Vinaròs ha funcionat en els darrers anys, ara ja no funciona després de la gestió del govern d’Alsina, que una vegada més és incapaç de mantenir aquells serveis que ajuden a conciliar la vida laboral i familiar i el foment de l’esport”.

Finalitzava García remarcant que “Vinaròs necessita un govern eficaç i que pensi en els ciutadans en lloc de les eleccions. Després de vuit anys el govern d’Alsina està esgotat, sense idees i pensant més en ells mateixos que no pas en les famílies i l’esport de la nostra ciutat”.