SER Maestrat en directe

Els dos agredits a Vinaròs presumptament per la seva condició sexual estan ingressats a l’hospital amb tractament físic i psicològic

Els dos joves que van ser agredits la matinada del dia 16 a Vinaròs (un és veí d’Alcanar), presumptament per la seva condició d’homosexuals continuen ingressats a l’hospital de la ciutat recuperant-se de les ferides físiques i repercussions psicològiques sofertes. Així ho ha revelat aquest matí en Ara com ara Maestrat el president de l’associació cultural i LGTBI + Okay produtions, Rogert Font. Un dels agredits sofreix uh hematoma cranial i diversos hematomes forts per tot el cos mentre que la víctima d’Alcanar va perdre una dent i va sofrir ferides en la cara.

Segons ha indicat en l’entrevista concedida a Ara com ara aquest mateix cap de setmana es va produir una altra agressió LGTBIfóbica en el carnestoltes de Santa Bàrbara, al Montsià. Font ha assenyalat que la Guàrdia Civil continua investigant l’agressió de Vinaròs per a localitzar als autors. L’agressió es va registrar la matinada del dia 16 al 17 pel que sembla en la zona del carrer Sant Cristòfor i sobre les sis del matí quan anaven a la recerca de transport per a tornar la seva casa. Des del primer moment, alguns mitjans que van recollir la notícia van assenyalar que serien tres persones joves, primes de trets magrebins i amb una altura al voltant de 1,75.