SER Maestrat en directe

José Martí assegura que «avui és un gran dia per a Castelló perquè per fi s’inaugura el centre oncològic de l’Hospital Provincial»

El president de la Diputació agraeix l’esforç inversor i de gestió emprès per la Generalitat Valenciana amb Ximo Puig al capdavant per a convertir-ho en un centre d’avantguarda i prestar la millor atenció possible a les persones malaltes de càncer

N. de P.

El president de la Diputació, José Martí, considera que avui és un gran dia per a Castelló, ja que “per fi s’inaugura el centre oncològic de l’Hospital Provincial”, una circumstància que “permetrà prestar la millor atenció possible a les persones malaltes de càncer”. Una atenció en unes condicions “més dignes, amb espai suficient i en un ambient favorable, alguna cosa que resulta especialment important en aquesta mena de tractaments”.

El president ha agraït “l’esforç inversor i de gestió emprès per la Generalitat Valenciana amb el President Puig al capdavant, per a fer de l’Hospital Provincial un centre d’avantguarda”.

A més, refereix que encara que la Diputació és copropietària, el seu equip de govern continua donant suport a la integració definitiva de l’Hospital Provincial en el Servei Valencià de Salut “perquè creiem que així l’atenció als pacients resultarà molt millor”.

El president ha quedat gratament impressionat en conéixer les instal·lacions, en el transcurs d’un recorregut en el qual ha coincidit amb diferents autoritats i ha estat acompanyat per la diputada provincial delegada de l’Hospital Provincial, Xaro Miralles.