SER Maestrat en directe

Detenen una dona per la subtracció de patinets elèctrics i bicicletes en centres educatius de Benicarló

Una dona detinguda per la sustracció de patinetes elèctrics i bicicletes en centres educatius de Benicarló

La Guàrdia Civil ha detingut una dona com a presumpta autora d’un delicte continuat de furt comesos en centres educatius de Benicarló.

La investigació es va iniciar el passat mes de novembre arran de les denúncies interposades pels progenitors de tres alumnes d’un Institut d’Educació Secundària de la localitat de Benicarló, als quals els havien sostret els seus patinetes elèctrics mentre es trobaven a classe.

Després de les primeres investigacions, l’Àrea d’Investigació del Punt Principal de la Guàrdia Civil de Benicarló, va centrar la recerca en una dona amb antecedents per fets similars i van determinar que el modus operandi utilitzat per la presumpta autora era aprofitar els moments en què els alumnes es trobaven a les aules i les portes d’accés als recintes obertes per accedir a l’interior i sostreure amb total impunitat els patinetes i les bicicletes.

Per tot això, el passat dia 22 de març, els agents de la Guàrdia Civil van detenir la dona de 33 anys d’edat a qui se li atribueix un delicte continuat de furt per la sustracció de tres patinetes en un institut d’educació secundària i 3 bicicletes en altres centres docents de la mateixa localitat.