SER Maestrat en directe

El CEEI Castelló i la Diputació llancen la novena edició de ‘Move Up! Emprèn amb èxit 2024’ amb premis per a nous emprenedors

Castelló, 23 de maig de 2024.- Aquest diumenge 26 de maig finalitza el termini per participar en la novena edició de ‘Move Up! Emprèn amb èxit 2024’, un destacat programa de suport a l’emprenedoria impulsat pel Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) i la Diputació Provincial de Castelló. El programa està dissenyat per ajudar emprenedors i empreses joves a desenvolupar les seves idees de negoci.

Alexandra Badoiu, directora en funcions de CEEI Castelló, va expressar la importància d’aquesta iniciativa: “Al CEEI Castelló donem suport a l’emprenedoria i col·laborem amb la Diputació per fomentar els projectes emprenedors. Les nostres iniciatives són oportunitats que posem a disposició dels emprenedors, perquè no volem que el talent de la nostra província quedi sense desenvolupar-se per manca d’oportunitats”.

El programa es desenvoluparà en tres fases. La primera fase, ‘Awake!’, inclou sessions de treball per definir i analitzar el model de negoci. La segona fase, ‘Conect!’, ofereix formació empresarial per desenvolupar el pla de negoci. La fase final, ‘Move Up & Fly’, proporciona formació en vendes, comunicació i màrqueting per enfortir la relació comercial amb els clients.

A més dels premis, el CEEI Castelló i la Diputació oferiran serveis de formació, coaching, mentoring i networking. Els participants rebran assessorament individualitzat i podran crear i desenvolupar oportunitats de negoci, compartir informació i establir relacions empresarials.

El CEEI Castelló és una associació sense ànim de lucre amb 26 anys d’experiència en el foment de la cultura emprenedora i la innovació a Castelló, assessorant tant a emprenedors com a empreses existents per potenciar la seva competitivitat i creixement a través de la innovació.

Els interessats encara poden inscriure’s a través del lloc web del CEEI Castelló en l’enllaç https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=130&id=244. ‘Move Up!’ ofereix tres premis patrocinats per Cuatroochenta, Giditek (Grup Gimeno), Pixelcom i Orbel Grup, amb imports de 3.000 euros, 2.000 euros i 1.000 euros per als projectes més destacats.