SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Vinaròs inicia les obres d’adequació del carrer de Ramon Llull

L’Ajuntament de Vinaròs impulsa la millora de l’accessibilitat al carrer Ramón Llull

El consistori de Vinaròs ha iniciat aquesta setmana les obres de millora al carrer Ramón Llull, amb una inversió de 77.925€. El vicealcalde, Juan Amat, ha destacat que aquesta actuació busca convertir les promeses incomplertes en realitat, apostant per una ciutat més accessible i integrada amb el seu entorn urbà.

El projecte contempla la creació d’una plataforma única al vial, millorant la mobilitat tant per a vehicles com per a vianants. A més, s’instal·larà mobiliari urbà i es farà més accessible l’accés als porxos del carrer, incloent la creació d’una nova vorera a l’altre costat de la via. Les obres tenen previst un termini d’execució de quatre mesos, durant els quals es demana la comprensió de la ciutadania.

Amat ha subratllat que aquestes actuacions representen només el primer pas d’un pla de remodelació més ampli, que transformarà significativament l’entorn d’aquesta zona. En aquest sentit, ha destacat la importància del desenvolupament del Pla d’Actuació Integral (PAI) de la Torre Ballester, que suposarà una veritable transformació per a la ciutat.